Lekker Pûh!!!

Onze kinderdiëtist is ook opgeleid als kinder-eetcoach voor Lekker Pûh!!! in de regio Heerenveen, Drachten, Noordwolde, Sneek. Lekker Pûh!!! is géén dieet, maar helpt kinderen op een positieve manier te groeien naar een gezond gewicht. Steeds meer kinderen hebben overgewicht, op dit moment zitten 1 op de 7 kinderen tussen de 4 en 12 jaar boven een gezond gewicht . Als ouders vraagt u zich dan wellicht af: waar komen die extra kilootjes dan vandaan? Wat gaat er fout? U wilt voor uw kind een gezonde toekomst. Lekker Pûh!!! kan hierbij helpen.

Wat is Lekker Pûh!!!?

Lekker Pûh!!! is bedacht door Ingrid Stieber in 1999. En zij is officieel gestart in 2006. Op dit moment bestaat de organisatie uit ongeveer 30 vestigingen verdeeld over verschillende regio’s in Nederland.Naast de vestigingen door het hele land, zijn er ook twee boeken van Lekker Pûh!!!: “Lekker Pûh!!!, samen met je kind naar een gezond gewicht” en “het Gezonde Familie KookBoek”. Maar het kan ook zijn dat je Lekker Pûh!!! hebt gezien bij het televisieprogramma “Help ons kind is te dik”.

Hoe werkt Lekker Pûh!!!?

De methode Lekker Pûh!!! helpt kinderen te motiveren om zelf de juiste keuzes te maken, zoals gezond eten en voldoende sporten. Door kinderen keuzes te laten maken op basis van hun eigen wil, levert het ook een bijdrage aan het opbouwen van het zelfvertrouwen van een kind. Ouder(s)/verzorger(s) zijn erg belangrijk in dit proces en krijgen adviezen over voeding en leefstijl.

Lekker Pûh!!! biedt een langdurige, intensieve en individuele begeleiding. In de eerste maand zijn de bezoeken wekelijks, en daarna worden deze bezoeken geleidelijk afgebouwd tot 1 x per kwartaal gedurende de groeiperiode van het kind. Een aantal zorgverzekeraars onderkennen inmiddels de kracht van Lekker Pûh!!! en vergoeden een deel van de consulten.

Wilt u meer informatie over Lekker Pûh!!!? Neem dan vrijblijvend contact met onze kinderdiëtist op via contact, telefonisch: 0683997311  of via de e-mail: jildou@lekkerpuh.net. Of kijk op www.lekkerpuh.net.